Information & Villkor

Nedan är vad du skall känna till, förstå och acceptera innan du köper något av mig!

- Allt som finns listat på denna sajt är från min privata samling. Svenska lagar för b2c-handel är inte aktuella utan jag säljer mina saker enligt c2c-modell gällande på ex Blocket och Tradera.

- Informationen för respektive vara är information taget och tolkat från förpackning/omslag för respektive vara samt från tillgängliga releaselistor på Internet. Man ska därför vara medveten om att det kan finnas felaktigheter jag reserverar mig för och känner man sig osäker går det bra att kontakta mig med eventuella frågor innan köp.

- Bild för respektive vara motsvarar den produkt du får. Finns ingen bild i anslutning till varan är det bara för att jag inte hittat någon bild som motsvarar den aktuella releasen.

- Skicket på alla disc-varor är minst EX, dvs samlarskick till nyskick. Jag har varit väldigt pedant i mitt samlande så det är bra grejer! Vinylskivor är lite bredare i skickbedömningarna och skicket på respektive skiva finns under "extrainfo" på produktsidan.


Betalning, Fraktkostnad & Leveranssätt

- Betalning sker i förskott via SWISH, Paypal eller banköverföring. Ett automatiskt mail med detaljerad betalinformation skickas direkt efter att du lagt din beställning.

- Du är inte skyldig att genomföra ett köp. Jag säljer enligt först till kvarn och jag tar bort varan först när betalning är erhållen.

- Fraktkostnaden är fast och alltid 59:- oavsett hur mycket du köper. Det är alltid mer lönsamt att handla mera! :)

- Jag skickar varorna i specialanpassat emballage för varan.

- Då jag inte ansvarar för varorna när dom är inlämnade hos fraktbolaget skickar jag alltid med spårbar frakt så både du och jag kan följa paketet ända till slutdestinationen. Beroende på typ av paket använder jag Posten Skicka Lätt, DHL eller Schenker.


Hoppas du hittar nåt skoj du letar efter och har du några frågor är det bara att maila!

/NiklasAllt som är listat är till salu så är du intresserad av något eller har några frågor är det bara att kontakta mig på niklas@recordghost.com